take one for the team

Zijn jullie..

een nieuw team?

een team onder druk?

een team in de put?

Willen jullie..

effectief met elkaar aan de slag?

je veerkracht terug?

weer op eigen benen staan? 

Hebben jullie..

de wens om je te verbinden?

genoeg last?

gevoel voor urgentie?

Dan is dit zeker iets voor jullie

 

 

 

Team MasterClasses 

Succesvol leren dealen met verandering

Synergie in teams ontstaat zelden vanzelf. Daar moeten de teamleden wel iets voor doen, of iets voor laten. Teamontwikkeling wordt sterk beïnvloed door de omgeving, de teamdoelen en de karakters van de individuele teamleden. En dan veranderen al deze zaken ook nogal eens. Reden dus voor teams om vaardigheid te ontwikkelen in het omgaan met verandering. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Charles Darwin ontdekte al dat het niet de sterksten zijn die overleven, maar degene die het beste in staat zijn zich aan te passen. Er zijn zeker fundamentele randvoorwaarden voor succesvolle teams. De belangrijkste in onze ogen zijn; Een gezamenlijk doel, onderling vertrouwen en respect, geen grote ego’s. In succesvolle teams is geen enkel namelijk groter dan het team. Tegelijkertijd worden de beweeglijkheid en slagkracht van teams en organisaties uiteindelijk bepaald door het verandervermogen van de individuele teamleden. Omgaan met veranderen vraagt steeds opnieuw aandacht voor ontwikkeling, afstemmen op de omgeving en zoeken naar de interne balans. In deze intensieve Masterclasses helpen we teams om hun verandervermogen te vergroten.

Waarom:

Omdat jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. Omdat je de innerlijke drive hebt om steeds te blijven onderzoeken waar het beter kan, of makkelijker, of leuker. Omdat je jouw purpose wilt verbinden met zingeving.

Wat:

Versnelling en verdieping van je persoonlijke ontwikkeling. Direct tot de kern komen en blijven slijpen en schaven. Vergroten van je slagkracht en succesvoller beïnvloeden  van verandering.

Hoe:

Jouw werksituatie is leidend. Dat maakt het altijd persoonlijk. We kijken kritisch en we relativeren ook. Serieus en luchtig wisselen elkaar moeiteloos af. Onderzoekend, praktisch en met veel plezier

MasterClass 1

Een Nieuw Team

In deze MasterClass richt de focus zich naar binnen. Welk perspectief zie je voor jezelf, welke keuzes heb je te maken, wat staat je te doen of te laten. Kies jij eigenlijk, meer met je hoofd of met je onderbuik?

MasterClass 2

Team Onder Druk

In deze MasterClass richt de focus zich op je omgeving. Hoe behoud je jouw autonomie en jouw eigenheid in verbinding met anderen, welke rollen heb je, hoe kies jij positie, hoe beïnvloed je hiermee de dynamiek?

MasterClass 3

Team in de Put

In deze MasterClass richt de focus zich op veranderprocessen en hoe jij daarmee om gaat, hoe jij je daarin beweegt. Hoe oordeel jij en hoe breng je dat oordeel in bij het sturen op verandering.

Jeroen Bouman

Begeleiding

 

De begeleiding is stevig in handen van o.a. Jeroen en Karsten, beide zijn zeer ervaren adviseurs en coaches. Professionals die dagelijks onderzoekend, lerend en kritisch met hun vak en klanten bezig zijn. Ze beheersen de kunst om deelnemers op een vriendelijke en luchtige wijze een spiegel voor te houden en om snel tot de kern te komen. Ze nemen geen genoegen met mooie woorden maar kijken vooral naar wat je doet. Ze brengen in wat nodig is om jou als deelnemer verder te helpen (oefeningen, tips, ondersteunende theorie/modellen, reflectie, feedback, voorbeelden, etc.). Er wordt gewerkt met de ingebrachte werk situaties van de deelnemers.

Karsten Bezooijen

Overtuigd? Meld je dan aan of bel voor meer informatie

  naam (verplicht)

  e-mail (verplicht)

  telefoonnummer

  organisatie

  functie

  Kies hier je module(s)

  Reflectie en Perspectief – 12 April 2019Reflectie en Perspectief – 27 September 2019Interactie en Dynamiek – 10 Mei 2019Interactie en Dynamiek – 11 Oktober 2019Sturen op Processen – 24 Mei 2019Sturen op Processen – 8 November 2019

  captcha

   

  GRAAG TOT ZIENS