‘Mindset & Inzet voor Verandering in Organisaties’

Concepten, ideeën, best practices, cases, dialogen etc. Inclusief de McChange aanpak met do’s & dont’s

Waar gaat het over?

In het eerste deel van dit boek bespreken we de verander Mindset door diverse ideeën, concepten en geleerde lessen uit de praktijk te delen. Inzichten die je kunnen helpen om meer sturing en grip te krijgen op verandering. In het tweede deel lees je welke verander Inzet nodig is om het voor elkaar te krijgen.

 

Het is allemaal geen raketwetenschap, maar met alleen gezond verstand kom je er ook niet. We hopen dat je ons verhaal met plezier zult lezen, dat het je inspireert, je doet nadenken, je achter je oren doet krabben en hier en daar wellicht laat glimlachen. Het zal je zeker helpen je eigen vakmanschap te vergroten door vanuit een ander perspectief naar je eigen team/afdeling/organisatie te kijken. Verspreid door het boek hebben we cases beschreven uit onze eigen praktijk. Sommigen zijn we trots op, anderen wat minder. We hebben van allemaal geleerd. De kans bestaat dat dit gewoon weer een 13-in-een-dozijn management boek is, maar dit is wel ‘ons’ boek. En we zijn er apetrots op.

We wensen je veel leesplezier!

Jeroen Bouman & Karsten Bezooijen

Liever een hardcopy?

stuur dan een mailbericht naar info@mcchange.com met je naam, mobiele telefoonnummer en het aantal exemplaren. We sturen je vervolgens een tikkie.

De kosten zijn 10,- euro per boek (druk- en verzendkosten)

Verandering: Kunnen & Willen

Zonder urgentie geen beweging

Presteren & Innoveren gaan prima samen