Verpleegkundig Leiderschap

vóór verpleegkundigen, dóór verpleegkundigen

In een open gesprek komt aan de orde wat Verpleegkundig Leiderschap wel en wat het niet is, wat dit betekent voor verpleegkundigen en voor de organisatie, waarom het nodig is en hoe dat er concreet uitziet op de werkvloer.

Een co-creatie van:

Vliegen we wel

 of vliegen we niet?

– De podcast van een interessant interview met Frank de Koster, Director Commercial Development bij Air-France/KLM/Martinair Cargo. Terwijl er geen passagiers meer vlogen was het bij KLM Cargo drukker dan ooit. In deze podcast het verhaal over leiderschap, aanpassingsvermogen, saamhorigheid en goede gesprekken.

Leiderschap en verandering midden in de Corona crisis

– De podcast van een boeiend interview met Dr. Noël Schlösser, longarts in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Dr. Noël Schlösser neemt ons mee in een verhaal over leiderschap en verandering in het hart van de Corona crisis.

– Onze reflectie op wat de Corona crisis voor onszelf en McChange betekent.

Maarten Pakt Uit

Historicus,Amerika deskundige en tv-persoonlijkheid Maarten van Rossem staat er nu niet echt om bekend dat ie zich politiek correct aanpast aan heersende opvattingen en bestaande conventies. Maar wat je ook van hem vindt, hij laat je zelden onberoerd. Vandaar dat we hem als gastspreker hadden uitgenodigd bij onze ‘McChange Clubhuis on tour’ bijeenkomst op 24 januari in het Beauforthuis in Zeist. Van Rossem pakte uit; stevig en prikkelend, In deze update kun je een kort verslag vinden en de beelden bekijken.

Updates

Schrijf je hier in om de McChange updates automatisch te ontvangen

of scan de QR code