keuzestress?

Ben jij..

een gedreven zorgprofessional?

toe aan een nieuwe fase in je loopbaan?

bereid naar jezelf te kijken?

Wil jij..

meer regie over je eigen toekomst?

keuzes maken die bij jou passen?

met een goed gevoel besluiten nemen?

Dan is deze training zeker iets voor jou

Kiezen en beïnvloeden : Regie over je eigen toekomst

Thema:

Regie over je eigen toekomst betekent dat je keuzes moet maken die bij jou passen. Dat geeft richting en energie. Wanneer een keuze voor jezelf goed voelt zal je deze ook overtuigend kunnen communiceren en zullen anderen jouw keuze ook accepteren. 

Werkwijze:

In deze training onderzoeken we aan de hand van diverse ervarings- en reflectie oefeningen hoe jij daadwerkelijk kunt voelen hoe het werkt bij jou wanneer je keuzes maakt, wat je hierbij helpt en wat remt.

Resultaat:

Beter in staat keuzes te maken die bij jou passen en deze te communiceren naar je omgeving

Je kunt beter onderscheid maken tussen zaken waar je wel of geen invloed op hebt

 

Begeleiding

De begeleiding is in handen van zeer ervaren McChange trainers/coaches met een achtergrond als psycholoog, haptonoom en/of gedragswetenschapper. Professionals die dagelijks onderzoekend, lerend en kritisch met hun vak en klanten bezig zijn. Ze beheersen de kunst om deelnemers op een vriendelijke en luchtige wijze een spiegel voor te houden en om snel tot de kern te komen. Ze nemen geen genoegen met mooie woorden maar kijken vooral naar wat je doet. Ze doen wat nodig is om jou als deelnemer verder te helpen (oefeningen, tips, ondersteunende theorie/modellen, reflectie, feedback, voorbeelden, etc.).

Bel of mail voor meer voor meer informatie over de mogelijkheden.