hoe moedig ben jij?

Bedoeld voor..

ambitieuze professionals

betrokken bij verandering

die het verschil willen maken

Resultaat..

een andere kijk op zaken

meer invloed op verandering

grotere slagkracht 

Mits..

je een goed ontwikkeld reflectievermogen hebt 

bereid bent feedback te geven en ontvangen?

Herkenbaar?

 

 

 

MasterClasses 

Succesvol leren dealen met verandering

De beweeglijkheid en slagkracht van teams en organisaties wordt voor een groot deel bepaald door het vermogen van mensen zich aan te passen aan de voortdurende en snelle veranderingen van onze huidige tijd. Omgaan met verandering vraagt steeds opnieuw aandacht voor ontwikkeling, afstemmen op je omgeving en zoeken naar interne stabiliteit. Succesvol leren dealen met verandering begint dus door op je eigen vierkante meter te reflecteren op je eigen gedrag en intenties. Dit kan best spannend zijn en vraagt moed. In drie intensieve en persoonlijke Masterclasses helpen we je hier succesvoller mee te dealen.

Waarom:

Omdat jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. Je wilt onderzoeken, ervaren, voelen, ontdekken, leren hoe je steeds beter, makkelijker of leuker met verandering om kunt gaan.

Hoe:

Jouw vraag is leidend. Dat maakt het altijd persoonlijk. We kijken kritisch en we relativeren ook. Serieus en luchtig wisselen elkaar moeiteloos af. Onderzoekend, praktisch en met veel plezier.

Wat:

Versnelling en verdieping van je persoonlijke ontwikkeling. Direct tot de kern komen en blijven slijpen en schaven. Vergroten van je slagkracht en succesvoller beïnvloeden van verandering.

MasterClass 1

Reflectie en Perspectief

In deze MasterClass richt de focus zich naar binnen. Welk perspectief zie je voor jezelf, welke keuzes heb je te maken, wat staat je te doen of te laten. Kies jij eigenlijk, meer met je hoofd of met je onderbuik?

MasterClass 2

Interactie en Dynamiek

In deze MasterClass richt de focus zich op je omgeving. Hoe behoud je jouw autonomie en eigenheid in verbinding met anderen, welke rollen heb je, hoe kies jij positie, hoe beïnvloed je de dynamiek?

MasterClass 3

Sturen op Processen

In deze MasterClass richt de focus zich op veranderprocessen, hoe jij daarmee om gaat en hoe jij je daarin beweegt. Hoe oordeel jij en hoe breng je dat oordeel in bij het sturen op verandering?

Begeleiding

De begeleiding is in handen van zeer ervaren McChange trainers/coaches met een achtergrond als psycholoog, haptonoom en/of gedragswetenschapper. Professionals die dagelijks onderzoekend, lerend en kritisch met hun vak en klanten bezig zijn. Ze beheersen de kunst om deelnemers op een vriendelijke en luchtige wijze een spiegel voor te houden en om snel tot de kern te komen. Ze nemen geen genoegen met mooie woorden maar kijken vooral naar wat je doet. Ze doen wat nodig is om jou als deelnemer verder te helpen (oefeningen, tips, ondersteunende theorie/modellen, reflectie, feedback, voorbeelden, etc.).

Bel of mail voor meer informatie over de mogelijkheden.