hoe moedig ben jij?

Ben jij..

een ambitieuze professional?

betrokken bij verandering?

iemand die het verschil wil maken?

Wil jij..

meer invloed op verandering?

een andere kijk op verandering?

je slagkracht vergroten? 

Heb jij..

min. HBO met 5 jaar ervaring?

het vermogen te reflecteren?

de bereidheid feedback te ontvangen?

Dan is dit zeker iets voor jou

 

 

 

MasterClasses 

Succesvol leren dealen met verandering

Charles Darwin ontdekte al dat het niet de sterkste is die overleeft, maar degene die het beste in staat is zich aan te passen. Door de voortdurende en snelle veranderingen van onze huidige tijd wordt continu een steeds krachtiger beroep gedaan op ons vermogen om te veranderen en ons aan te passen. De beweeglijkheid en slagkracht van teams en organisaties wordt uiteindelijk bepaald door het verandervermogen van mensen zoals jij. Maar hoe doe je dat, dat veranderen? Omgaan met veranderen vraagt steeds opnieuw aandacht voor ontwikkeling, afstemmen op je omgeving en zoeken naar interne stabiliteit. Succesvol leren dealen met verandering begint dus door op je eigen vierkante meter te reflecteren op je eigen gedrag en intenties. En kan best spannend zijn. Dit vraagt moed. In drie intensieve en persoonlijke Masterclasses helpen we je hier succesvoller mee te dealen.

Waarom:

Omdat jij jezelf wilt blijven ontwikkelen. Je wilt onderzoeken, ervaren, voelen, ontdekken, leren hoe je steeds beter, makkelijker of leuker met verandering om kunt gaan.

Hoe:

Jouw vraag is leidend. Dat maakt het altijd persoonlijk. We kijken kritisch en we relativeren ook. Serieus en luchtig wisselen elkaar moeiteloos af. Onderzoekend, praktisch en met veel plezier.

Wat:

Versnelling en verdieping van je persoonlijke ontwikkeling. Direct tot de kern komen en blijven slijpen en schaven. Vergroten van je slagkracht en succesvoller beïnvloeden van verandering.

MasterClass 1

Reflectie en Perspectief

In deze MasterClass richt de focus zich naar binnen. Welk perspectief zie je voor jezelf, welke keuzes heb je te maken, wat staat je te doen of te laten. Kies jij eigenlijk, meer met je hoofd of met je onderbuik?


Data 2019:
Vrijdag 27 September

MasterClass 2

Interactie en Dynamiek

In deze MasterClass richt de focus zich op je omgeving. Hoe behoud je jouw autonomie en eigenheid in verbinding met anderen, welke rollen heb je, hoe kies jij positie, hoe beïnvloed je de dynamiek?


Data 2019:
Vrijdag 11 Oktober

MasterClass 3

Sturen op Processen

In deze MasterClass richt de focus zich op veranderprocessen en hoe jij daarmee om gaat, hoe jij je daarin beweegt. Hoe oordeel jij en hoe breng je dat oordeel in bij het sturen op verandering.

Data 2019:
Vrijdag 8 November

 • Informatie:
 • 925,- ex btw per MasterClass
 • 5 - 10 deelnemers
 • Iedere MasterClass bestaat uit een coaching gesprek vooraf, een sessie van 1 dag en een coaching gesprek na afloop.
 • De MasterClasses zijn in willekeurige volgorde te volgen. Door er meerdere te volgen, creëer je een prachtig leertraject voor jezelf. ​
Jeroen Bouman

Begeleiding

 

De begeleiding is stevig in handen van o.a. Jeroen en Karsten, beide zijn zeer ervaren adviseurs en coaches. Professionals die dagelijks onderzoekend, lerend en kritisch met hun vak en klanten bezig zijn. Ze beheersen de kunst om deelnemers op een vriendelijke en luchtige wijze een spiegel voor te houden en om snel tot de kern te komen. Ze nemen geen genoegen met mooie woorden maar kijken vooral naar wat je doet. Ze brengen in wat nodig is om jou als deelnemer verder te helpen (oefeningen, tips, ondersteunende theorie/modellen, reflectie, feedback, voorbeelden, etc.).

Karsten Bezooijen

Overtuigd? Meld je dan aan of neem contact op voor meer informatie.

 • McChange Clubhuis
  Professor Bronckhorstlaan 10
  Gebouw 110
  3723 MB; Bilthoven
 • +31 620 052 205 (Jeroen)
 • +31 646 198 281 (Karsten)
 • aanmelden@mcchange.com
 • www.mcchange.com

GRAAG TOT ZIENS